Yleistä tietoa

OSASTOJEN RAKENTAMINEN
Osastojen rakentamiseen on varattu aikaa torstaina 16.5. kello 12–22 ja perjantaina 17.5. klo 7–10. Raskaat kuljetukset tulee tehdä 16.5.
Sisäpaikoille voi toimittaa tavaraa autoilla torstaina 16.5. Perjantaina urheiluhalliin EI enää pääse autolla.
Messuosastojen tulee olla valmiina perjantaina 17.5. kello 10.

Messut avataan yleisölle perjantaina 17.5. kello 14. B2B-kanssakäymistä kello 12–14. Messujen virallisen avajaispuheen pitää Robert Nyman klo 15.00

VUOKRAKALUSTEET
Vuokrakalusteita voi tilata messujen ilmoittautumislomakkeella.
Tilaukset on tehtävä 3.5.2019 mennessä. Tilaus vahvistetaan laskulla.
Kalusteet toimitetaan osastollenne 16.5.2019. Kalusteet jätetään paikalleen messujen jälkeen.

OSASTOJEN PURKAMINEN
Osastot voi purkaa kello 16 alkaen lauantaina 18.5. Näytteilleasettajat vastaavat siitä, että kaikki heille kuuluva materiaali on poissa viimeistään kello 19.

VARTIOINTI
Vartijat ovat paikalla torstain ja perjantain välisenä yönä, sekä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kello 19 jälkeen lauantaina emme enää vastaa paikalle jätetyistä tavaroista.

SISÄPAIKAT
Sisäpaikkoihin kuuluu etukäteen tilattu sähkö, otsalaudan teksti ja matto.

ULKOPAIKAT
Ulkopaikoille kytketään sähkö etukäteistilauksesta. Tarkista, että olet muistanut tilata sähköä! Sähkön voi tilata sähköpostitse: raimo.sutinen@bk-46.fi

PYSÄKÖINTI
Näytteilleasettajille on oma P-alue jäähallin takana. Alueelle pääsee näytteilleasettajakortilla. Paikkoja on rajoitetusti.

NÄYTTEILLEASETTAJAKORTTI
Näytteilleasettajakortit ja muu infomateriaali jaetaan ilmoittautumisenne yhteydessä. Messukanslia löytyy messuhallista osastolta L04.

NÄKYVYYTTÄ MESSUILLA
Yrityslogo messujen kotisivulle
Pyrimme siihen, että kaikkien näytteilleasettajien yrityslogot saadaan näkyviin messujen kotisivulle www.raaseporiexpo.fi/fi/naytteilleasettajat-2019.
Mikäli ette ole vielä toimittaneet logoanne, pyydämme ystävällisesti, että lähetätte sen 10.5.2019 mennessä osoitteeseen toimisto@add.fi

Digitaalinen infotaulu
Karjaan urheiluhalliin on asennettu iso (noin 2,5x4m) digitaalinen infotaulu. Näytteilleasettajien logot pyörivät videoseinällä jatkuvasti messujen ajan.
Infotaululla voidaan esittää myös näytteilleasettajien omaa materiaalia korvausta vastaan. Seitsemän sekunnin esitys 10 minuutin välein maksaa 100 € (+alv. 24%). Esityksiin ei voida liittää ääntä. Varaukset ja materiaalit on toimitettava 10.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@add.fi. Valmis aineisto tulee olla koossa 1920×1080 pikseliä ja tiedostomuoto jpeg.

WIFI-YHTEYS
Wifi-yhteys on saatavilla. Sisäänkirjautumistunnus löytyy infomateriaalista.

LOUNAS
Ravintola tarjoilee lounasta perjantaina klo 12–18 ja lauantaina klo 11–15. Lounaslippuja voi ostaa kahvilasta messujen ajan. Kahvila on auki 16.–18.5.

LOUNASKUPONGIT
Lounaskuponkeja voi tilata etukäteen ilmoittautumislomakkeella.
Lounaskuponkeja voi ostaa messuilta BK-Kahvilasta messujen aikana. Hinta on 12 € / kuponki (sis.alv. 14%).
Maksu käteisellä tai kortilla.

OSOITE
Karjaan urheilukeskus, Urheilukuja 3, 10300 KARJAA