Megamessujen valmistelut täydessä vauhdissa

Raasepori Expon valmistelutyöt ovat jo täydessä vauhdissa. Tapahtuma on saanut tänä vuonna nimekseen Megamessut, ja messupaikat täyttyvät suunnitelmien mukaan. Messutapahtuma järjestetään Karjaan urheilukeskuksessa 17.–18. toukokuuta. Messuille on tänä vuonna ilmainen sisäänpääsy. Messut ovat avoinna perjantaina klo 14–20 ja lauantaina klo 10–16.

Megamessuista vastaava Björn Siggberg kertoo messuilla olevan tänä vuonna kaksi painopistettä, jotka ovat asuminen ja vapaa-aika. Tapahtuma on avoinna luonnollisesti kaikille näytteilleasettajille, joista länsiuusmaalaiset ovat yleisesti ottaen kiinnostuneita.

Urheilukeskuksen ulkoalueet ovat myös tänä vuonna messukäytössä. Muun muassa Tammisaaren Energia Oy tulee esittelemään hybridi- ja sähköautoja. Näytteillä tulee myös olemaan runsaasti veneilyyn ja kesään liittyviä tuotteita Premarin Oy:n johdolla.

– Messupaikkojen myynti on täydessä vauhdissa. Luotamme siihen, että kaikki paikat myydään aiempien vuosien tapaan. Tällä hetkellä urheiluhallin messupaikoista on varattu hieman yli puolet ja varaustahti on sama kuin aiempina vuosina. Näytteilleasettajien pyynnöstä pidimme messutauon vuonna 2018. Sitä ennen järjestimme messut kolmena peräkkäisenä vuotena, Siggberg kertoo.

– Toivomme messuille paljon erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia. Yrityksilläkin tulee olemaan erilaisia “happy hour”-tarjouksia, Siggberg kertoo.

Raasepori Expon järjestää BK-46 käsipallo.

Lisätiedot:
Dick Skogberg, 0500 840 971
Björn Siggberg, 044 327 7327